Menu

Przegląd białka BPI

Best Protein to najnowszy dodatek białkowy do ekwipunku BPI Sports. Ta linia wyjątkowo koncentruje się na doskonałym smaku i jakości, co okazuje się być znacznie przyjemniejsze niż proszki proteinowe z przeszłości.

Sprawdziliśmy z pierwszej ręki najlepsze białko BPI i tutaj przedstawimy nasze doświadczenie, składniki, a także to, co inni mówią o tym proszku białkowym.

Nasze doświadczenie z białkiem BPI

Osobiście podobało nam się przyjmowanie BPI Best Protein. Świetnie smakowało (ciasteczka i śmietana), przyszło z 28 porcjami i bardzo dobrze się miksowało.

Jak na białko w proszku z 24 gramami serwatki na porcję, wcale nie jest źle. W rzeczywistości jest to lepsze niż to, co dostaje wiele osób. Po prostu podłącz ten proszek do okna po treningu lub w czasach niedoboru białka, a mięśnie Ci za to podziękują. Tak właśnie zrobiliśmy, a nasze postępy w zdobywaniu osiągnęły punkt!

BPI Najlepszy podział białka

  • 100% białka serwatki
  • Mikrofiltrowane w niskich temperaturach
  • 24 gramów białka
  • 5,5 gramów naturalnie występujących BCAAS
  • Wielkie Smaki Smaku

Nasze zalecenie dotyczące tego białka

Jeśli serwatka jest dużą częścią twojego życia, najlepsze białko BPI to świetnie smakujące białko serwatkowe do codziennych potrzeb. Przede wszystkim świetnie smakuje. Zawartość białka jest przyzwoita, a cena też nie jest taka zła. Jeśli jesteś w dużej mierze nie-gmo i organiczny, są tam lepsze czyste białka. Ale dla zdecydowanej większości BPI Best Protein jest doskonałym wyborem do suplementacji.

Najlepszą porą dnia na wykorzystanie białka BPI będzie po treningu, a także w ciągu dnia w okresach niedoboru białka. Na przykład wychodząc z siłowni powinieneś dołączyć do koktajlu Best Protein swój posiłek po treningu. Sam shake nie powinien być jedyną rzeczą, którą jesz, ponieważ po treningu jest to najlepsza pora dnia dla dietetyka lub kulturysty, aby uzyskać węglowodany i tłuszcze.

W ciągu dnia białko BPI można również przyjmować z posiłkami, które nie zawierają znaczącego białka. Umożliwi to utrzymanie makr białkowych, a tym samym lepszy wzrost i utrzymanie, co prowadzi do lepszej budowy ciała i silniejszej budowy ciała.

Jak najlepsze białko w porównaniu z innymi białkami BPI

Jak wspomniano wcześniej, najlepsze białko jest jedną z opcji białek sportowych BPI. Chociaż nazwali go „najlepszym białkiem”, nie jest to najlepszy sposób na nasze najlepiej oceniane koktajle proteinowe . Oprócz Best Protein istnieją serwatki-HD i ISO-HD, wszystkie produkowane przez BPI, co porównamy poniżej.

Whey-HD to standardowe białko serwatkowe wytwarzane przez BPI. Jest to najbardziej nierafinowana opcja, zawierająca zarówno izolaty serwatki, jak i koncentraty mleka. Białko to najdłużej trawi się z 3, ale także bardziej przedłużone uwalnianie. Jest to najtańsza opcja, jaką oferuje BPI.

ISO-HD to czyste białko izolatu serwatki wytwarzane przez BPI. Jest to zasadniczo najlepsze białko przeniesione na kolejny poziom czystości, aby zapewnić zerową laktozę, mniej tłuszczu i mniej węglowodanów. Jest to świetna opcja dla osób na czczo lub wymagających szybkiego wchłaniania białka po treningu. To naprawdę nie jest twój typ białka w ciągu dnia. W takich przypadkach lepiej jest wziąć produkt o pełniejszym spektrum. W końcu tłuszcze i węglowodany są niezbędnymi makrami.

Bulk Muscle to białko nabierające masy wytwarzane przez BPI. Zawiera ogromne 53 gramy białka na porcję wraz z tonami tłuszczów i węglowodanów, dzięki czemu całkowita liczba kalorii wynosi około 630 na porcję. To jest białko wypełniające lub twarde gainer.

W porównaniu do Whey HD i ISO HD, najlepsze białko BPI mieści się pośrodku. Ma zarówno dodatkową filtrację, jak i bardziej złożony profil. Ma świetny smak premium, ale bez drogiej ceny premium. To białko, które naprawdę spodoba się wielu różnym ludziom, najprawdopodobniej nawet tobie. Jeśli patrzysz na ten proszek białkowy, gdy jest on na wyprzedaży, i zwykle bierzesz zwykłą serwatkę – zalecamy wypróbowanie go!

Zostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *